Lions 118-R ormanlarına sahip çıkıyor

Uluslararası Lions 118-R Yönetim Çevresi Federasyonu, Ege Orman Vakfı ortaklığıyla İzmir-Kınık-Cumalı Mahallesi ağaçlandırma bölgesinde toplam 5 bin fidanlık orman meydana getirmek için sözleşme gerçekleştirdi

GÜNDEM 02.09.2019, 22:09
Lions 118-R ormanlarına sahip çıkıyor

Çevre Koordinatörlüğü Üyesi Nadide Şele, Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol ile Lions 118-R Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Kemal Çenberci'nin katılım sağladığı imza merasiminde Lion'ların doğaya karşı duyarlı olduğunu vurgulayan Çenberci, "Geçen haftalarda herkesi derin acılara sokmuş orman yangınları şehrimizde ne yazık ki çok büyük çabalarla meydana getirilmiş yeşil alanlarımızın ciddi bir kısmını kül etti. Yeni nesile mirasımız olan ormanlarımızın yok olması yavrularımızın nefes alacakları arazileri de beraberinde götürdü. Doğaya duyarlı ve çevresine sahip çıkan Lion’lar adına derhal faaliyete başlayıp bu yaralarımızı sarmak ve Oleybet kısa bir zamanda yepyeni ormanlar kazanmak için harekete geçtik ve “Nefesine Sahip Çık” kampanyamızı Çevre Koordinatörlüğü’müzün yönetiminde başlattık. Yeniden ağaç dikmek, nefesimizi bitiren yangınlara karşı tepkimizi dile getirmek için de bu çalışmamızın adını “Nefesine Sahip Çık” başlığıyla bütünleştirdik. Yeşillendirme kampanyamızı oluşturduğumuzdan bu zamana kadar her sene ortaklık yaparak doğaya yeni ormanlık alanlar kazandırdığımız güvenilir ve şeffaf bir kuruluş olan “Ege Orman Vakfı” öncülüğünde Lions 118-R Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı tüm kulüplerin koru ile fidan bağışlarıyla hayata geçiriyoruz” dedi.

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Lions 118-R Yönetim Çevresi Federasyonu’nun 20 seneyi geçen zaman diliminde Vakfın yeşillendirme faaliyetlerine yardım ettiğini, çeşitli birçok alanlarda ormanlara sahip olduğunu belirterek Federasyon Başkanı Kemal Çenberci’ye teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202