Karşıyaka’daki AVM İnşaatında 1 Ölü

İzmir Karşıyaka’da yapımı süren AVM inşaatında çalışan bir işçi, inşaat iskelesinden düşerek hayatını kaybetti.

GÜNDEM 13.10.2019, 13:58 13.10.2019, 14:05 Melis Çivici / [email protected]
Karşıyaka’daki AVM İnşaatında 1 Ölü

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yapımı sürmekte olan bir alışveriş merkezinin inşaatında çalışan bir işçi, inşaat iskelesinden düşerek ağır yaralandı. Çevrede olayı gören vatandaşların durumu haber vermesinden sonra, yaralanan işçi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan işçi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Karşıyaka’da uzun süredir yapımı devam eden alışveriş merkezi inşaatında geçtiğimiz gün acı bir olay yaşandı. Alışveriş merkezi inşaatında yüksekten düşen işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Elde edilen bilgiye Perabet göre, isminin Şuayb Akkoç olduğu öğrenilen bir işçi, Karşıyaka Yalı Mahallesi’nde yapımı süren bir alışveriş merkezi inşaatında çalışırken inşaat iskelesinden düştü. Olayın ardından, çevredeki görgü tanıklarının olayı bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan müdahalenin ardından işçi Şuayb Akkoç, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Şuayb Akkoç, yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Akkoç’un cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202