Karısını Bıçakladı ve Başında Ölmesini Bekledi

Uzaklaştırma cezası bulunan oto lastik tamircisi koca Mustafa Çay, karısı Cevahir Çay’ı otobüs durağında beklediği esnada bıçakladı. Daha sonra Cevahir Çay’ın başında duran cani koca, yardım etmek isteyenlere engel olarak eşinin ölümünü bekledi.

GÜNDEM 07.10.2019, 18:55
Karısını Bıçakladı ve Başında Ölmesini Bekledi

Alınan bilgilere göre Kayseri’de, evden uzaklaştırma cezası bulunan oto lastik tamircisi koca Mustafa Çay, sabah 9 sularında eşi Cevahir Çay’ın evinin bulunduğu Erkilet General Emir mahallesindeki otobüs durağında beklemeye başladı. İki çocuğunu okula gönderen Cevahir Çay, işlerini halletmek için çarşıya gitmek üzere evden çıktı ve otobüs durağına geldi. Eşini gören Mustafa Çay konuşmak istediğini söyleyerek yanına gitti. 10 yıllık eşinden şiddet gördüğü gerekçesi ile mahkemeye başvurarak bir haftalık uzaklaştırma kararı çıkaran Cevahir Kalebet Çay ise konuşma talebini reddetti. Bunun üzerine Mustafa Çay eşi Cevahir Çay’ı 3 ayrı yerinden bıçakladı.

Durumu gören çevredeki vatandaşlar hemen polisi ve ambulansı aradı ve yardıma koştu ancak Mustafa Çay, eşinin başında bekleyerek yardım etmek isteyen vatandaşları elindeki bıçakla engelledi ve başında eşinin ölümünü bekledi.

Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen Mustafa Çay tutuklanarak göz altına alındı. Hemen hastaneye kaldırılan Cevahir Çay ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202