Gözaltına Alınan Şüpheli Polis Arabasını Çalarak Kaçtı

Konya’dan Ankara istikametine ilerleyen polis aracı, yolda araçta bulunan iki polisin de araçtan inmesini fırsat bilen tutuklu tarafından kaçırıldı. İki polis de olay yerinde kalırken şüpheli şahıs araçtaki polis silahlarıyla birlikte kayıplara karıştı.

GÜNDEM 07.10.2019, 19:46
Gözaltına Alınan Şüpheli Polis Arabasını Çalarak Kaçtı

Konya’dan Ankara istikametine ilerleyen polis aracı, yolda araçta bulunan iki polisin de araçtan inmesini fırsat bilen tutuklu Klasbahis tarafından kaçırıldı. İki polis de olay yerinde kalırken şüpheli şahıs araçtaki polis silahlarıyla birlikte kayıplara karıştı.

Alınan bilgilere göre aranan bir şüpheli, sivil polisler tarafından yakalanarak Konya’dan Ankara’ya götürülmek üzere araca bindirildi. Yolculuk esnasında sivil polis aracının önünü kesen ve yol vermediği iddia edilen bir aracı kontrol etmek üzere duran sivil polisler araçtan inerek yol vermeyen araca doğru ilerledi. Bu esnada sivil polis otosunda yalnız kalan şüpheli tutuklu, anahtarı üzerinde olan sivil polis aracının sürücü koltuğuna geçerek harekete geçti ve kaçtı. İçinde polislerin telefonları ve silahları da bulunan sivil polis aracında gps olmadığı bilgisine ulaşıldı. Henüz haber alınamayan araç ve şüpheli aranmaya devam ediyor.

Yorumlar (0)
16°
açık
banner202