İzmirliler Boyoz'a Doyacak

Bu sene 5.si gerçekleştirilecek olan İzmir Boyoz Festivali, 6 Ekim Pazar günü Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek.

GÜNDEM 05.10.2019, 12:02 05.10.2019, 12:12
İzmirliler Boyoz'a Doyacak

İzmir'in sembol yiyeceği olarak bilinen Boyoz için düzenlenecek festivalde hazırlıklar tamamlanmak üzere. Önceki yıllarda yoğun bir ilgi ile takio edilen festivalle ilgili tüm detaylar açıklandı. 6 Ekim Pazar günü Gündoğdu Meydanı'nda saat 11.00'de yapılacak olan festivalde ücretsiz olarak binlerce boyoz, peynir, çay ve yumurta dağıtımı yapılacak. Kahvaltıdan sonra saat 15.00'te düzenlenecek yarışmalara geçilecek.


Konserler Yapılacak


Düzenlenecek Boyoz yeme yarışmasında erkekler ve kadınlar için ayrı kategoriler yer alacak. En fazla boyoz yiyen erkek ve kadın, sürpriz ödüllerin de sahibi olacak. 5.si Gobahis düzenlenen festival kapsamında konserler de düzenlenecek. İzmirliler, İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kent Pop Orkestrası konseriyle keyifli anlar yaşayacak. Ayrıca, Boyoz Festivali'nde DJ Serhat Özak da sahne alacak.

En Büyük Kahvaltı Olması Bekleniyor

İzmir'i etkisi altına alması beklenen yağmurun Pazar günü yaşanmayacağı tahmin ediliyor. Geride bıraktığımız sene binlerce kişinin katıldığı Boyoz festivaline bu sene daha çok kişinin katlanması bekleniyor. Öte yandan, İzmir'in en büyük kahvaltısının yapılması da beklenenler arasında.

Yorumlar (0)
28°
parçalı az bulutlu
banner202