Flaş 40 + 1 Açıklaması

Son günlerin flaş gündemi yüzde 40 + 1 ile alakalı Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika açıklaması geldi.

GÜNDEM 05.10.2019, 12:35
Flaş 40 + 1 Açıklaması

AKP'nin Kızılcahamam kampı açılışında hitap eden Erdoğan, daha önce hazırlıkları yapılıp Meclis'e getirilir dediği yüzde 50+1 koşulunun 40 + 1’e düşürülmesi ile alakalı bu konu ile alakalı ne bir düşünce, ne niyet ve çabanın söz konusu olduğunu ifade etti.

Partisinin Ankara Kızılcahamam ilçesinde yapılan 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısın'da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde AKP'li Faruk Çelik'in başlattığı ve kendisinin de mecliste konuşabiliriz ifadelerini kullandığı yüzde 50+1 barajının değerlendirmesi ile alakalı bir açıklamada bulundu.

Anlamsız Tartışma

Bununla alakalı herhangi bir fikrin ya da Nerobet çabanın olmadığını ifade eden Erdoğan, yeni sistemin 1. Yılını doldurduğunu ve uzun seneler ülkenin ihtiyaçlarını karşılayacağını düşündüğünü, Bu vesile ile son zamanlarda meydana  gelen anlamsız tartışmalara burada son noktayı koymak istediğini ve Cumhurbaşkanının seçilme barajının yüzde 40'a düşürülmesi ile alakalı düşüncelerinin, niyetlerinin ve çabalarının olmadığını belirtti.

Yorumlar (0)
18°
açık
banner202