İzmir’in İki Yakası 11. Defa Birleşti

Piri Reis Okulu öğrencileri İnciraltı ve Bostanlı’da organize edilen bisiklet şenliğiyle İzmir ilinin 2 yakasını bir araya getirdi.

GÜNDEM 14.10.2019, 14:31
İzmir’in İki Yakası 11. Defa Birleşti

Özel Piri Reis Okulları’nda öğrencilere bisiklet ve spor sevgisini aşılamak için geleneksel olarak düzenlenen bisiklet etkinliği "PİRİSİKLET" 11. defa yapıldı.

Bu sene ilk defa İzmir ilinin 2 ucu olan İnciraltı Kent Ormanı’yla Bostanlı’da yapılan şenlikte Piri Reis Okulu öğrencileri, veliler ve öğretmenlerden meydana gelen hemen hemen 550 kişilik grup bisikletleri ile beraber eğlence dolu bir gün geçirdiler.

İnciraltı Kent Ormanı girişi’yle Bostanlı seyir terasının Atlasbet önünde müzik ve ikramlar ile başlamış olan bisiklet şenliği öğrencilerin yaş gruplarına göre 2 farklı parkurda yapıldı.

Anaokulu öğrencileri velileri ile beraber kısa parkurda bisiklet sürme keyfini yaşarlarken ilk ve ortaokul öğrencileri İnciraltı’nda lagün etrafında, Bostanlı’daysa bisiklet yolunun Çiğli ayrımına dek bisiklet sürdüler. Renkli görüntülerin sahnelendiği etkinlik öğlen sularından bitti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202