İzmir’de Sahte İçkiye Geçit Yok!

İzmir iline bağı Bornova ilçesinde yapılan operasyonda 2 binden fazla sahte rakı, viski, votka ve etil alkolün ele geçirildiği ifade edildi.

GÜNDEM 15.11.2019, 13:44
İzmir’de Sahte İçkiye Geçit Yok!

İzmir’de polis ekipleri her türlü kaçakçılık ile mücadele ediyor. Ekipler aldıkları istihbarat bilgileri ile ya da yaptıkları incelemeler ile operasyonlar yapıyor. Son operasyon Bornova’daydı. Vatandaşların sağlıklarını hiç sayan sahte içki kaçakçılarına ağır bir darbe vuruldu.

Alınan bilgilere göre ilçeye bağlı Egemenlik Mahallesi’nde bazı evlerde ve araçlarda sahte içki olduğu bilgisi alan Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hemen harekete geçip çalışma başlattılar.

Tespit edilmiş olan evlerde ve araçlarda yapılmış olan aramalar neticesinde 2097 şişe sahte rakı, sahte viski, votka ve etil alkol bulunduğu ve 1 kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

Gözaltına alınmış olan şahsın emniyette gerçekleştirilen işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildiği ve çıkarılmış olduğu nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandığı belirtildi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202