Mandalina Festivali Sizleri Bekliyor

Menderes Belediyesince Geleneksel Gümüldür - Özdere Mandalina Festivali 23 Kasım Cumartesi Günü yapılacak.

BELEDİYE 15.11.2019, 14:10
Mandalina Festivali Sizleri Bekliyor

Menderes Belediyesi’nce Gümüldür Eski Köy Merkezi’nde 23 Kasım Cumartesi günü Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivali yapılacak. Bütün gün devam edecek olan festivalde mandalina ile alakalı farklı ürünler katılımcılar ile buluşturulacak.

Etkinlikler kortej yürüyüşü ile başlayacak. Dj Erdem’in performansı ile hareket katacağı etkinliklerde sürpriz sokak dansları da olacak. Ayrıca tiyatro ve çeşitli dans gösterileri de vatandaşlar ile bir araya gelecek. Mandalina güzelinin, en kaliteli mandalinanın ve mandalina temalı lezzetlerin olacağı 3 değişik kategoride yarışmaların yapılacağı etkinlikte Ersin Show’da festivali renklendirecek. Festival çerçevesinde 3 konser yapılacak. Efendi ve Melike Erbey’in şarkıları ile festival coşkusu zirveye çıkacak.

Geleneksel Gümüldür-Özdere Mandalina Festivali’nin maskotu Mandi’de festival yerinde katılımcılara merhaba diyecek. Festivale katılmış olanlar için farklı hediyeler hazırlayan Mandi, sürprizleri ile festivali renklendirecek.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, tüm İzmir halkını festival davet etti ve dünyada eşi benzeri olmayan Gümüldür satsuma mandalinasının ve ondan elde edilmiş olan pek çok çeşit ürünü festivalde vatandaşlara sunacaklarını, gün boyunca birbirlerinden güzel etkinliklerin olacağı festivalde coşkunun en güzel şekilde yaşanacağını belirtti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202