İzmir'de korkutan fabrika yangını!

İzmir'in Bornova ilçesinde otluk alanda başlayan yangının fabrikaya sıçraması ile birlikte korku dolu anlar yaşandı.

GÜNDEM 13.08.2019, 12:59
İzmir'de korkutan fabrika yangını!

İzmir'in Bornova ilçesinde dün akşam saatlerinde korku dolu anlar meydana geldi. Gürpınar mahallesinde bulunan bir otluk alanda çıkan yangın kısa sürede etrafa yayıldı. Bunun ardından etrafta bulunan konteyner ve su deposu fabrikasına sıçraması ile birlikte yangının kısa sürede büyüdüğü öğrenildi. 

Yangın güçlükle kontrol altına alındı

Rüzgarın etkisi ile birlikte alevler bir anda büyümeye başladı. Otluk alanda meydana gelen yangın bir süre sonra fabrikanın depo kısmına sıçradığı için büyük paniğe neden Gorabet oldu. Yangın çıktığını fark eden vatandaşlar kısa süre içerisinde itfaiye ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına acil bir şekilde müdahale ettiler. 

Fabrikanın çevresinde bulunan ağaçlarda yangından nasibini aldılar. Kısa bir süre içerisinde tutuşmaya başladılar. Bunun ardından itfaiye ekiplerinin zorlu çalışmaları ve fabrika çalışanlarının müdahalesi sonrasında güçlükle kontrol altına alındığı tespit edildi. Henüz yangının sebebi kesin olarak bilinmiyor. Bu konuda araştırma başlatıldı. Fabrikada ise büyük oranda hasarın meydana geldiği öğrenildi. Hasar tespit çalışmaları da devam ederken emniyet tarafından konu hakkında bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202