İstanbul-İzmir Otoyolu trafik çilesini sonunda bitirdi!

İstanbul İzmir arasını 3.5 saate düşüren yeni otoyol bayram dönüşünde geleneksel hale gelen trafik çilesinin sona ermesini sağladı.

GÜNDEM 16.08.2019, 11:28
İstanbul-İzmir Otoyolu trafik çilesini sonunda bitirdi!

Son zamanlarda tartışmalara neden olan  İstanbul İzmir otoyolunun kullanılmaya başlanmasının ardından trafik çilesine son verdiği ortaya çıktı. Kurban Bayramı sonrasında pek çok tatilci dönüş yolculuğuna başladı. Bunun ardından daha önceki yıllarda meydana gelen trafik çilesinin bu sefer son bulduğu açıkça ortaya çıktı. 

İzmir ile İstanbul arasında mesafenin 8.5 saatten 3.5 saate indirilmesinin ardından otoyolda trafiğin akıcı bir şekilde ilerlediği belirlendi. Vatandaşlar otoyol ücretini Bursa Batı Gişelerinde nakit olarak ödedikten sonra yollarına devam ediyorlar. 

Trafik çilesi son buldu

Daha önceki yıllarda bayram ve tatil dönüşlerinde uzun kuyrukların olduğu ve Güvenilir Casino Siteleri trafik çilesinin pek çok kişiyi olumsuz etkilediği süreç birden son buldu. Yapılan gözlemler sonrasında İstanbul İzmir karayolunda herhangi bir yoğunluk yaşanmadığı ve trafiğin normal bir şekilde devam ettiği öğrenildi. 

Tartışmalara neden olan otoyolu kullanan sürücüler ise otoyolu kullanmaktan son derece memnun olduklarını belirttiler. Ancak fiyatlarda bir indirim bekledikleri belirlendi. Yeni yolu beğendikleri gibi 3.5 saatte İstanbul'a dönmenin son derece keyifli olduğu düşünülüyor. Bundan sonra yolu kullanmaya devam edecekleri öğrenildi. 

Yorumlar (1)
Erkan 5 yıl önce
5 saat doğru söyleyin
12°
açık
banner202