İmamoğlu durum değerlendirmesi yaptı

İstanbul’da yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu durum değerlendirmesi yaptı.

GÜNDEM 18.08.2019, 13:33 18.08.2019, 14:35
İmamoğlu durum değerlendirmesi yaptı

İstanbul’da meydana gelen şiddetli yağışlar sonrasında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu durum değerlendirmesi yaptı.

İmamoğlu yağışın yoğun geçtiği bölgelere giderek gözlemlerde bulundu. Eminönü esnafına üzüntüsünü bildirerek her açıdan yanlarında olduklarını belirtti. Yaşanan sel felaketinin bir daha yaşanmaması  için temennilerden bulunan İmamoğlu, bölgelere göre yağışların farklı  düştüğünü ve müdahale ekiplerinin büyük emekler harcayarak çalışmalarını sürdüklerini açıkladı.İlçelere düşen yağışların 40-45 kg civarında olduğu biliniyor.

Kaçak Bahis background:white; vertical-align:baseline">Meteoroloji yanlış alarm verdi

Meteoroloji’den gelen yağış alarmının gecikmesinin ve yağış hacminin meydana gelenden az olarak bildirilmesinin, sel felaketine edilen müdahaleyi aksattığını savundu. Yaşanan gecikmeye üztünlerini dile getiren İmamoğlu, yağış uyarılarının daha sıkı denetim altında olması gerektiğini belirtti.

İstanbul’un geçmişten beri bu gibi durumlara maruz kaldığını ve onlarca can kaybı yaşandığını sözlerine ekleyen İmamoğlu bundan sonraki süreçte planlı olarak gerekli önlemlerin alınacağını söyledi. İstanbul’un kanlarının pislik içinde olduğunu ve tüm çevre sorunlarına el atacakları sözünü vererek konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar (1)
Hüdayi Cilasun 5 yıl önce
Meteorolojinin uyarılarını sağır sultan bile duymuştu. Keşke İmamoğlu böyle bir yalanın arkasına sığınmasaydı.
12°
açık
banner202