Günlük kiralık evde dehşet! Korkunç şekilde can verdi

Diyarbakır'da günlük kiralık dairenin balkonundan atlayarak yaşamına son veren 14 yaşındaki kız çocuğunun ölümüyle birlikte korkunç gerçekler ortaya çıkmaya başladı.

GÜNDEM 26.08.2019, 18:42
Günlük kiralık evde dehşet! Korkunç şekilde can verdi

Diyarbakır'da kan donduran bir ölümün perde arkasında yaşananlar daha büyük bir vahşetin olduğunu ortaya koydu. 14 yaşında bir kız çocuğu Diyarbakır'da bir günlük kiralık evin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi. Kız çocuğunun balkondan atlayışına pek çok mahalle sakini de tanıklık etti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. 

Zorla fuhuş yaptırılmak istenmiş

Günlük kiralık dairenin olduğu apartman sakinleri de kız çocuğunun ölümünün ardından korkunç iddialarda bulundular. Verilen ifadelere göre 14 15 yaşlarında olan iki genç kızın bir kadın tarafından daireye getirildiğini ve fuhuş Retrobet yapmaya zorlandığı söylendi. Ardından 3 erkeğin günlük kiralık ebe geldiği ardından da korkunç olayın yaşandığı iddia edildi. 

Mahalle sakinlerinin iddialarına göre kız çocuğunun düştükten sonra nabzının attığını ve diğer kız çocuğunun ise başında ağladığını söylediler. 3 erkek ve kadının ise olayın hemen ardından evden ayrıldıklarını iddia ettiler. Genç kızın cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi. Ardından ailesine teslim edildi. Polis tarafından şüpheli şahısların yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202