Genç Kadın Evinde Öldürüldü

Buca’da, yalnız yaşadığı evinde başından vurularan Tuğçe Baran isimli genç kadın, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

GÜNDEM 30.09.2019, 11:55 30.09.2019, 12:14
Genç Kadın Evinde Öldürüldü

Son zamanlarda ardı arkası kesilmeyen kadın cinayetleri haberlerine bir yenisi Buca'dan eklendi. İddialara göre Buca’da, Kuruçeşme Mahallesi 202 sokakta tek başına yaşayan 22 yaşındaki Tuğçe Baran’ın evinden mahalle sakinleri tarafından, geçtiğimiz gün öğle saatlerinde silah sesleri duyuldu ve bir kişinin kaçtığı görüldü. Mahalleli durumu sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Yapılan ihbarın ardından gelen sağlık ekipleri, Tuğçe Baran’ı kanlar içinde buldu. İlk müdahaleden sonra Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’ne sevk edilen talihsiz genç kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Genç kadının cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yer alan morga kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı olan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay ile alakalı olarak başlatılan soruşturma çerçevesinde, görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Mahallelilerin silah sesinden sonra bir kişinin evden koşarak uzaklaştırdığı bilgisini vermesi üzerine ekipler, şüphelinin kimliğinin belirlenip bir an önce yakalanması için evin yakınında yer alan tüm mobese ve güvenlik kameralarını da inceleme altına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yaşanan üzücü olayın ardından milyonlarca insan, sosyal medya hesaplarından '#tuğçebaran 'etiketi ile öfkelerini dile getirdi.

İşte tepkilerini Ensobet Twitter'dan aktaran vatandaşların tweetlerinden bazıları:

Yorumlar (0)
16°
açık
banner202