Bir Kadına Şiddet Haberi Daha!

Ankara'da yaşayan bir çocuk annesi Gül E., üzerine kuma getirilmesini reddettiği ve bu sebeple boşandığı eski eşi D.M.'den öldüresiye dayak yedi ve hastanelik oldu.

GÜNDEM 30.09.2019, 11:43 02.10.2019, 15:49
Bir Kadına Şiddet Haberi Daha!

Yaşadıklarını detayları ile anlatan Gül E. tüm kadınların direnmesi ve güçlü ollması gerektiğine dikkat çekti. ''Aileler, kız çocuklarının yanında durup onlara destek olmuyor ve aslında kadın cinayetlerinin en önemli sebeplerinden biri bu. Gelinlikle giden kefenle döner zihniyeti maalesef hala yaşıyor. Üzerine bir de çocuğunuz varsa geri dönüşü imkansız bir yolda oluyorsunuz. Benim Egobet de bir çocuğum var. Eski eşim de bana bu yüzden ''Kimsen yok senin, bana baş kaldıramazsın.'' diyordu.

Gül E.'nin avukatı Fırat Bilici, Gül E.'ye ağır şiddet uygulayan eski eşi D.M.'nin eşine karşı kemik kırığına sebep olacak şekilde yaralama ve silahlı tehdit suçlarından cezaevinde yattığı bilgisini verdi. Bilici, "Açmış olduğumuz boşanma davası sonucunda müvekkilimi bu sorunlu ve şiddet dolu evlilikten kurtardık. Bu sebepten mağduriyet yaşayan çok fazla kadın var, onlar da kurtulsun. Umut ışığı her zaman vardır." dedi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202