Fatih Portakal’dan Flaş Karar!

Habertürk TV’de ekranlara gelen Türkiye'nin Nabzı isimli programını sunan Didem Arslan’ın  Altın Kelebek Ödül Töreni için “tiyatro” tanımlaması yapmasından sonra Fatih Portakal flaş bir karar aldı.

GÜNDEM 03.10.2019, 13:28
Fatih Portakal’dan Flaş Karar!

Geçtiğimiz günlerde Habertürk TV’de ekranlarındaki Türkiye'nin Nabzı isimli programı sunan Didem Arslan Yılmaz, Altın Kelebek Ödül Töreni için ‘tiyatro’ ifadesinde bulunmuş ve bir anda gündemin önemli konusu olmuştu.

Dün sosyal medya hesabı twitter’dan açıklama yapan Yılmaz, kendisinin Altın Kelebek ödüllerinde aday gösterilmiş olduğunu, ödül töreninin şaibeli Sekabet olduğunu ve bu yüzden de adaylıktan çıkmak istediğini ifade etmişti.

Yılmaz’ın, son senelerde ödülleri zaten tartışmalı olan tören için ‘bu tiyatronun içerisinde olmak istemem’ şeklinde konuşması kamuoyundan da hatrı sayılır bir şekilde destek gördü.

Fatih Portakal’da Çıktı

Gecenin ilerleyen saatlerinde bir paylaşım da Fox TV’nin başarılı haber sunucusu Fatih Portakal’dan geldi. Altınkelebek Ödüllerine aday adayı olduğun öğrendiğini ifade eden Portakal, Aday adaylığından isminin çıkarılmasını istediğini, gerekçesini ise Didem Aslan’ın düşündüğü gibi neticesinin önceden belli olması olduğunu ve kendisinin de oyunun bir parçası olmak istemediğini dile getirdi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202