Emine Bulut paylaşımıyla karısını tehdit eden adam tutuklandı!

Emine Bulut cinayetinin ardından paylaşım yaparak kendi eşini de tehdit eden ve 'Benim karımın sonu da böyle olacak' diyen adam sosyal medyanın gücüyle tutuklandı.

GÜNDEM 24.08.2019, 17:57
Emine Bulut paylaşımıyla karısını tehdit eden adam tutuklandı!

Vahşi bir şekilde kocası tarafından boğazı kesilerek kızının gözü önünde öldürülen Emine Bulut tüm ülkeyi ayağa kaldırdı. Bunun üzerine sosyal medyada pek çok kişi tepkilerini dile getirmeye başladı. Ancak sosyal medyada cinayeti savunan ve haklı sebeplerin olabileceğini düşünen kişiler de vardı. Emine Bulut cinayeti üzerinden karısını tehdit eden bir adam da sosyal medyanın gösterdiği tepki ile birlikte tutuklandı. 

Boşanma aşamasında olduğu öğrenildi

S.Ç isimli Pinbahis adamın karısıyla bir süredir boşama aşamasında olduğu öğrenildi. Ardından İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşadığı belirlenen adam sosyal medya hesabı üzerinden cinayetin haklı sebeplerini savunmuş ve 'benim karımın sonu da böyle olacak sonunda' diyerek tehditler savurduğu belirlendi. 

Sosyal medya üzerinden tepkiler çığ gibi büyüdü. Pek çok kişinin suç duyurusunda bulunduğu belirlendi. Durum üzerine emniyet güçleri harekete geçti ve ardından evindeyken polisler tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Eş için daha önce koruma tedbiri alındığı belirlendi. Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklama kararı verildi. 
 

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202