18 yaşındaki kadın hırsız emniyet müdür yardımcısını bıçakladı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 18 yaşındaki bir kadın hırsız kendisini durdurmak isteyen ilçe emniyet müdür yardımcısını bıçakladı.

GÜNDEM 24.08.2019, 18:05
18 yaşındaki kadın hırsız emniyet müdür yardımcısını bıçakladı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde akşam üzeri hareketli dakikalar yaşandı. Bölgede bir hırsızlık vakasının yaşandığını duyan polis ekipleri ihbarı alır almaz olay yerine gitmek istediler. Bu süreçte ilçe emniyet müdürü de ihbar üzerine olay yerine gitti. Ancak hırsızın 18 yaşında bir kız olduğu tespit edildi. İlçe emniyet müdür yardımcısı 18 yaşındaki kız hırsız tarafından bıçaklandı. 

Durumunun ağır olduğu öğrenildi

Evde hırsızlık yapan 18 yaşındaki kızı tutuklamak için ilçe emniyet müdür yardımcısı Acar olaya müdahale etmek istedi. Ancak o esnada yanında bulunan bıçağı Polobet çıkaran hırsız müdür yardımcısını karnından bıçakladı. O sırada korumaları tarafından duruma müdahale edilmek istendi. Korumaların da hafif bir şekilde yaralandıkları belirlendi. Ardından hırsız çevredeki diğer polisler tarafından gözaltına alındı. 

Olay yerine hemen sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Bıçağın dalağına isabet ettiği öğrenildi. Gelen son bilgilere göre ilçe emniyet müdür yardımcısı Acar'ın sağlık durumunun ağır olduğu ve henüz yoğun bakım ünitesinden çıkamadığı belirlendi. Konu hakkında soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202