Ege'nin İncisinde "Olumlu Muhalefet" Sinyali

AK Parti'nin 18. kuruluş yıl dönümünde  AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ve partililerle birlikte Foça'ya çıkarma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Olumlu işlerin hepsinde birlikte olacağız; ama temel meselelerin çözümü noktasında adımlar atmasını muhataplarından bekleyeceğiz." diyerek İzmir'in sorunlarının yapıcı eleştirilerle çözülebileceğini vurguladı.

Ege'nin İncisinde "Olumlu Muhalefet" Sinyali

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Kurban Bayramı'nın ardından ilçe ziyaretlerine Foça ile başladı.

Hamza Dağ ve Yaşar Kırkpınar, ilçede ilk olarak AK Parti Foça İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Burada partililerce coşkuyla karşılanan AK Partili Milletvekillerinden Kırkpınar, "Her gelişimizde bizi güler yüzle karşılıyorsunuz. Bu şartlar altında sizleri ziyaret etmek bizim için onurların en büyüğü” dedi.

Daha sonra söz alan Dağ ise, AK Parti'nin Cratosslot 18. kuruluş yıl dönümü ziyaretlerine Foça'dan başladıklarını belirtti.

“CHP’de Söz Çok Ama Icraat Yok”

Yeni dönemde yoğun bir çalışma planı hazırladıklarını kaydeden Dağ, konuşmasında zaman zaman CHP'yi eleştirdi. 

Dağ, şöyle devam etti:  

“CHP’de söz çok ama icraat yok. Halbukisi bölgemizin temel ihtiyaçlarını gidermemiz gerekiyor. Biz de süreci takip ediyoruz. Mutlaka biz hep yapıcı eleştiri noktasında olacağız. Tarzımız, tavrımız böyle olacak. Olumlu işlerin hepsinde birlikte olacağız; ama temel meselelerin çözümü noktasında adımlar atmasını muhataplarından bekleyeceğiz. Bunlar yapılmadığı zaman da hem büyükşehir meclisinde hem de kamuoyunda tepkilerimizi ortaya koyacağız.”

İki milletvekili, son olarak Foça Devlet Hastanesi, Ziraat Odası ve Gerenköy’de incelemelerde bulundu.

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202