CHP, Ege Bölge Toplantısını Gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi, Ege Bölge Toplantısı'nı bugün saat 10.00'da Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdi.

GÜNDEM 27.09.2019, 13:00 27.09.2019, 16:31
CHP, Ege Bölge Toplantısını Gerçekleştirdi

CHP, parti içi görüş alışverişinde bulunmak ve son siyasal gelişmleri değerlendirmek adına; Aydın, Denizli, Manisa, Muğla ve Uşak il, ilçe başkanları, geçmiş dönemde görev almış il başkanları, milletvekilleri, PM üyelerinin de katılımı ile İzmir'de Ege Bölge Toplantısını gerçekleştirdi. 

UYUM İÇİNDE ÇALIŞMA MESAJI


3 hafta sürecek olan bölge toplantıları ile parti örgütlerinin gelecek seçimin ana stratesijine hazırlanmasını hedefleyen CHP'nin gerçekleşen bu toplantısına, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salcı başkanlık etti. Konuşmasına geçtiğimiz gün İstanbul'da yaşanan depreme değinerek başlayan, iktidarı sert bir dille eleştiren Oğuz Kaan Salıcı, belediye başkanları Setrabet ve il-ilçe başkanlarının uyum için çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Salıcı, "Önümüzde bir seçim daha var ne zaman yapılır bilmiyorum ama tarihi 2023. İş birliği yaptığımız İYİ Parti'yle birlikte, oy veren tüm yurttaşlarımız ile, oy vermeyenleri de ikna ederek Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını kurmak mümkün. Bugün bu çalıştayda bunun yolunu konuşacağız ve tartışacağız bunu yapmak mümkün. Bir sene önce CHP’nin içinde neler oluyor diye merak edenler şimdi AK Parti’de neler oluyor diye merak ediyor. Bizim belediye başkanlarımıza burada sorumluluk düşüyor ancak il ve ilçe başkanlarımıza da büyük görev düşüyor bir uyum içinde süreci götürmeliyiz. Bugün Türkiye’deki belediyelerin yarısından fazlası CHP’den hizmet alıyor.” dedi.
 

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202