Cesedi İzmir’de Bulunan Gencin Sır Ölümü Aydınlandı

Çeşme’de cesedi ağaca asılı halde bulunan gencin sır ölümü sonrası, bindiği taksi şoförünün ifadesiyle gerçek ortaya çıktı.

GÜNDEM 08.10.2019, 10:30 08.10.2019, 10:58 Melis Çivici / [email protected]
Cesedi İzmir’de Bulunan Gencin Sır Ölümü Aydınlandı

Sosyal medyadan tanıştığı kızla görüşmek üzere İzmir’e gelen 23 yaşındaki gencin cesedi, 48 gün sonra Çeşme’de bir ağca asılı halde bulunmuştu. Bindiği taksinin şoförünün verdiği ifadeye göre, Çeşme’de taksiden inip marketten urgan ipi alan gencin şoföre, “Tatil için Çeşme’ye geldim. Bu iple kendime hamak Savoybetting yapacağım” dediği ortaya çıktı.

İzmir’e Zonguldak’tan geldiği belirlenen ve cesedine 48 gün sonra ulaşılan Mutlu Kıyar’ın ölümü üzerinde yapılan incelemeler devam ettiği sırada, bindiği taksi şoförünün verdiği ifade ortaya çıktı. Taksi şoförünün verdiği ifade sonrası, Mutlu Kıyar’ın Çeşme’ye taksi ile giderek, bir marketten urgan ipi aldığı tespit edildi. Bu ifadeyle Mutlu Kıyar’ın ağaçta asılı halde bulunduğu urganı kendisinin aldığı anlaşıldı.

Yapılan incelemelerde, ölü bulunan Mutlu Kıyar’ın intihar mı ettiği yoksa intihar süsü verilmiş bir cinayete mi kurban gittiği açıklığa kavuşamamışken, İzmir polisi ölümün sebebini açığa çıkartmak için talihsiz gencin telefon kayıtlarını ve görüştüğü kişileri inceleme altına aldı. Telefon kayıtları üzerinde yapılan incelemelerde, Kıyar'ın İzmir'e gelirken telefonla Manisa'da yaşayan 19 yaşındaki T.D.'yi aradığı belirlendi. 23 yaşındaki Kıyar'ın T.D'ye 'Ben İzmir'e geliyorum. Seni görmek için sabırsızlanıyorum' dediği ancak genç kızın 'Kapat telefonu. Konuşmak istemiyorum' diye yanıt verdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz ağustos ayında sosyal medyada tanıştığı kızla buluşmak üzere İzmir’e geldiği belirlenen Mutlu Kıyar’ın ölümü uzun zamandır aydınlatılamamış ve bir süre önce Müge Anlı’nın Tatlı Sert programına da konu olmuştu.

Mutlu Kıyar’ın ardında bir not bırakmadığı biliniyor.

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202