Ödemiş Büyük Sergiye Hazırlanıyor

15.’si yapılacak olan Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi için hazırlıklar tamamlanıyor.

BELEDİYE 08.10.2019, 10:55 08.10.2019, 15:09
Ödemiş Büyük Sergiye Hazırlanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Ödemiş Belediyesi ortaklığında serginin yapılacağı fuar alanında ve çevresinde, önemli organizasyon için hazırlıklar yapılıyor.

17 - 20 Ekim 2019’da 15. defa ziyaretçilerine açacak olan Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi’nden önce Ödemiş Belediyesi Fuarı Alanında ve fuarın çevresinde hummalı bir çalışma var. Kilit taş kaplama çalışmaları da fuar alanından sonra Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi yanında bulunan otoparkta sürüyor.

Kilit Taş Kaplama

İZBETON ekipleri tarafından devam ettirilen çalışmalar kapsamında fuar alanı içinde 3500 metrekarelik, Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi yanında bulunan otoparkta da ortalama 5500 metrekarelik bir olmak üzere fuar alanı ve çevresinde hemen hemen 9000 metrekarelik kilit taş kaplaması yapılmakta.

Çalışmaların, 17 Ekim’de yapılacak olan sergi açılışından önce tamamlanması planlanıyor.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in daha da güzelleşmesi, halkın ortak kullanım alanlarında oluşan şartları da iyileştirmek amacı ile Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa çalışmalara devam ettiklerini, Fuar alanının ihtiyacı olan kilit taş çalışmalarının Büyükşehir Belediye desteği Makrobet ile tamamlandığını ve güzel bir sergi olacağını ifade etti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202