"AKP propagandası mı yapacağız, gerçekleri mi konuşacağız?"

Habertürk’te Didem Arslan’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı adlı programda, güvenlik uzmanı Mete Yarar ve CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş birbirine girdi.

GÜNDEM 17.10.2019, 13:50 17.10.2019, 15:22 Melis Çivici / [email protected]
"AKP propagandası mı yapacağız, gerçekleri mi konuşacağız?"

Dün gece yayınlanan ve Barış Pınarı Harekatı’nın tartışıldığı programda, AKP’ye yakınlığı ile bilinen güvenlik uzmanı Mete Yarar ve CHP eski Milletvekili, gazeteci Barış Yarkadaş sert bir tartışmaya girince stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Tartışma Barış Yarkadaş’ın, Mete Yarar’a “Sabahtan beri örtülü AKP propagandası yapıyorsunuz, gerçekleri anlatın” sözleri üzerine başladı. Mete Yarar, Barış Yarkadaş’a cevaben sahabet “Şu üsluba bak, siz mi karar veriyorsunuz gerçekleri söyleyip söylemediğime?” şeklinde yanıt verince gerginlik iyice alevlendi.

Mete Yarar tansiyonun iyice yükseldiği noktada Yarkadaş’a “CHP’lisiniz ve başkasının siyasi kimliğini reddediyorsunuz, bravo. Sizin işinize gelmeyen her şey AKP’nin propagandası oluyor” dedi. Barış Yarkadaş Mete Yarar’ın AKP propagandası yaptığı için konunun özünü anlatmamasına ilişkin olarak, “AKP propagandası mı yapacağız, gerçekleri mi konuşacağız? AKP’nin politikasını bana devlet diye anlatma” ifadelerini kullandı.

Sunucu Didem Arslan’ın iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştığı programda tansiyon düşmeyince araya gidildi. Sosyal medyada gündemi domine eden tartışmanın ardından, pek çok sosyal medya kullanıcısı görüntüleri paylaşarak Mete Yarar'ın AKP propagandası yaptığı görüşünü destekledi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202