Adnan Oktar: Aylık Gelirim Düşündüğünüz Kadar Çok Değil

Duruşmaya getirilen Adnan Oktar, aylık gelirinin sanıldığı gibi çok olmadığını, meslek olarak yazarlık yaptığını ve aylık kazancının 3 bin lira olduğunu ifade etti.

GÜNDEM 02.10.2019, 14:36 02.10.2019, 14:50
Adnan Oktar: Aylık Gelirim Düşündüğünüz Kadar Çok Değil

Çocuğun nitelikli cinsel istismarı, tehdit, şantaj, terör örgütüne üye olmak, cinayete teşebbüs gibi 22 ayrı suçtan toplam 420 yıl ile 871 yıl arası hapis cezasına çarptırılması talep edilen Adnan Oktar’ın Wonodds ve yandaşlarının davası sürüyor. Adnan Oktar ise hakkındaki tüm suçlamaları reddetti.

Duruşması ve çapraz sorgusu takriben 4 saat süren Oktar, savunma verirken hakkındaki tüm suçlamaları reddettiğini, İngiliz derin devleti tarafından Türkiye ve İslam alemi karşıtı oynanan oyunları fark ettiği için bertaraf edilmek istendiğini ve tüm söylenenlerin iftira olduğunu belirtti.

Savunma verirken kendisine sorulan soruları gülerek yanıtlayan Adnan Oktar, illegal silahlanma hakkında yöneltilen soruya ‘’ Silah almak için arkadaş başvuru yapıyor. Devlet organizeye sorup bilgi alıyor. Örgüt üyesi olup olmadığına bakılıyor. Ama benim silahım yok. Genel Kültür bilgim var, Hukuk, tıp ve coğrafya alanında donanımlıyım.’’ şeklinde cevap verdi.

Duruşmada verilen kısa aralarda ise orada bulunan kadınlara gülerek ‘’Çok güzelsiniz.’’ Diyen Oktar’a karşılık olarak sanıklar ‘’Maşallah hocamıza’’ diyerek alkışladılar. Konu ile ilgili sorulan soruya karşılık olarak Adnan Oktar, ‘’Bütün kadınlar benim aşkım fakat bu seksist bir yaklaşım değil. Onları Allah için seviyorum ve onlara merhamet ediyorum. Kadınlar saygıyı hak ediyor’’ yanıtını verdi.

Yorumlar (0)
19°
sağanak
banner202