Abdül Batur ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sürpriz Buluşma

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u makamında ağırlayarak ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Abdül Batur ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sürpriz Buluşma

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek özel bir görüşme gerçekleştirdi. Son drece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Batur, ilçede yürütülen ve yakın zamanda tamamlanacak projelerle ilgili bilgileri içeren bir dosyayı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile paylaştı. Yapılan çalışmalar ile ilgili de açıklamalarda bulunan Abdül Batur, bölgeye ve ilçede yaşayan vatandaşlara sağlanacak katkılarla ilgili Kılıçdaroğlu’na görseller sundu.

İzmir’in kalbi Konak için büyük değişimler planladıklarını söyleyen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sosyal belediyecilik anlamında halka katkı veren projelerin üzerinde özellikle durduklarını belirtti. Kılıçdaroğlu’na “Engelsiz Yaşam Köyü” ve “Toros Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri” projelerinde gelinen son noktayı da aktardığını belirten Batur, “Konak’ın kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğu noktalarda dönüşüm planlarını büyük bir hızla tamamlarken, insanımızın sosyal hayatını ilgilendiren çok önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. Engelli hemşehrilerimiz için hayati bir proje olan ‘Engelsiz Yaşam Köyü’ ile ‘Toros Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri’ için geri sayım başladı. Yakında açılışlarımızı gerçekleştireceğiz. Genel başkanımıza da özellikle engelli çocuklarımız ve onların ailelerinin hayatlarını kolaylaştıracak ‘Engelsiz Yaşam Köyü’ projemizi, tüm detaylarıyla aktardım. Toros Çok Amaçlı Sosyal Tesislerimizin de bölgede büyük bir sosyal ihtiyacı karşılayacağını ve kentsel dönüşüm öncesi, o bölgede yaşayan insanımıza nefes aldıracağını ifade ettim” diye konuştu.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202