Subaşı Sessizliğini Bozdu

TV’de başlayan yayınını internet dizisi şeklinde sürdüren Jet Sosyete isimli dizide Şeyma Subaşı'nın kitabı ile dalga geçilmişti. Şeyma Subaşı’nda bu eleştirilere yanıt geldi.

MAGAZİN 23.10.2019, 15:25
Subaşı Sessizliğini Bozdu

Yeni sezonu ile dijital platformdan seyircisine ulaşan Jet Sosyete dizisinin son bölümünün bir yerinde Şeyma Subaşı’ya gönderme yapılmıştı. Dizideki yeni bölümde Gülse Birsel tarafından canlandırılan Gizem yazar olmuş ve “Basit Gizem” ismi ile bir kitap çıkarmıştı.

Ayrıca Gizem'in kitabındaki ‘Herkesin seni ezmesine izin veremezsin çünkü sen avokado değilsin’ biçimindeki göndermesi de akıllara Şeyma Subaşı'nın kitabındaki ‘Herkesi mutlu edemezsin çünkü pizza değilsin’ cümlesini getiriyordu.

Subaşı, kendisi ile alakalı yapılmış olan bu göndermeler ile ilgili sessizliğini bozdu.

Bir YouTube programınd bu eleştirilere cevap veren Şeyma Subaşı, kendisi ile dalga geçtiklerini, kendi ismi geçince daha fazla tıklandıklarını, dikkat çektiklerini ve bu yüzden yaptıklarını, kendisini oyuncakları gibi yaptıklarını ama onların kendisini hiçbir şekilde olumsuz etkilemediğini, hayatına tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi.

Yorumlar (0)
banner202