8 yaşındaki çocuğu taciz eden sapık sonunda yakalandı!

Bartın'da 35 yaşındaki bir adam 8 yaşındaki kız çocuğa cinsel tacizde bulunurken mahalleli tarafından yakalandı ve tutuklandı.

GÜNDEM 22.08.2019, 16:07
8 yaşındaki çocuğu taciz eden sapık sonunda yakalandı!

Bartın'da bulunan 8 yaşındaki bir kız çocuğu evden oyun oynamak için dışarı çıktı. Ancak evinin arka sokağında 35 yaşındaki bir adam tarafından cinsel tacize uğradı. Kendisini sıkıştıran ve taciz eden adamdan kurtulmak için çığlık atmaya başladı. Çığlık seslerini duyan mahalleli ise harekete geçti. 

Mahalleli sapığın fotoğrafını çekti

8 yaşındaki küçük kız çocuğunu kandırarak binanın arkasına götüren 35 yaşındaki sapığın kız çocuğunu taciz ettiği öğrenildi. Bunun üzerine sapığın elinden kurtulmak için Betorder çığlık atan kız sonunda oradan kaçmayı başardı. Mahalleli ise kız çocuğunun çığlık seslerine geldiler. O sırada kaçmak üzere olan 35 yaşındaki sapık adamı fark ettiklerinde kaçmaması ise fotoğraflarını çekmeye başladılar. 

Olay yerinden hızla kaçan sapık adamın fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaşılmaya başlandı. Polis ekiplerine haber veren aile ve mahalle sakinleri bu esnada sosyal medyada da kamuoyu oluşturdular. Olayın ses getirmesinin ardından polis tarafından da güvenlik kameraları incelemeye alındı. Kısa bir süre sonra polis tarafından sapık adamın yeri tespit edildi. Ardından gözaltına alındı. Çocuk kaçırma, cinsel istismar, hayvan hırsızlığı gibi suçlardan sabıkası olduğu belirlenen adam tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202