2 Kilo Uyuşturucuya Beraat

Manisa ilinde 2 kilo skunkla reçete ile satılmakta olan ve uyuşturucu etkisi yapan 10 hap ile yakalanan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Ç. ile beraberindekiler  beraat etti.

GÜNDEM 13.10.2019, 15:55
2 Kilo Uyuşturucuya Beraat

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 9 Haziran günü, ilçenin girişinde yapılan uygulama noktasında bir Matadorbet otomobil durduruldu. Narkotik ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, narkotik köpeği Nmak’la otomobili aradı.

Arama sonucunda yukarıda bahsi geçen uyuşturucular bulundu.  Aracın sahibi olan İzmir Emniyet Müdürlüğü görevlisi 3. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Ç. ile beraberindeki şahıs gözaltına alındı. 2 zanlı gönderildikleri adliyede, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçu ile tutuklandılar.

İçicilermiş!

Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılmış olan davanın ilk duruşmasında, içici olup uyuşturucu satmadıklarını iddia eden şahıslar tahliye edildiler. Şahıslar galerici olanının 15 yaşından beri uyuşturucu madde kullandığını, operasyonun yapıldığı gün araçta bulunan uyuşturucuyu satmak amacı ile değil kullanmak için yanında taşıdığını söylediği belirtildi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202