2 Kere Boş Yere Anjiyo Oldu

İzmir ilinde 2 defa kalp krizi şüphesi ile hastaneye kaldırılarak anjiyo yapılan ama kalbinde bir sorun çıkmayan şahsın yemek borusunda bir kitle olduğu belirlendi.

GÜNDEM 05.10.2019, 11:56
2 Kere Boş Yere Anjiyo Oldu

Şahıs gittiği 3. hastanede konulmuş olan teşhisin ardından yapılan operasyon ile rahatsızlığından kurtuldu.

Karabağlar’da ikamet eden şahıs 2 sene evvel şiddetli göğüs ağrısı şikayeti ile hastaneye sevk edildi. İlk muayeneden sonra şahsa kalp krizi teşhisi konuldu. Gerçekleştirilen anjiyoda kalp damarlarında bir sıkıntı olmadığı tespit edildi daha sonra ilaç verilen şahıs taburcu oldu.

2. Anjiyoyu Oldu

Şahıs üç Redwin ay evvel tekrar şiddetli bir göğüs ağrısı ile hastaneye sevk edildi ve aynı şeyler yeniden tekrar edildi. Anjiyoda kalp damarlarının açık olduğu ortaya çıktı.

Ardından doktorlar, Özcan'ın akciğerlerinde bir kitle olabileceğini düşünüp onu göğüs hastalıklarına sevk ettiler. Burada yapılmış olan incelemelerde tetkiklerde 8 cm’lik bir kitlenin, şahsın yemek borusunda bir kese oluşturduğu ve bunun kalbine baskı yaptığı ağrıların sebebinin de bu olduğunu belirlendi.

Yapılan operasyon ile kitleden kurtarılan şahıs sağlığına kavuştu, şiddetli kalp ağrılarının nedeninin bundan kaynaklandığı tespit edildi.

Yorumlar (1)
Haldun Hantekin 5 yıl önce
Hastalığın sebebi bulunduğu için sevindim
12°
açık
banner202