Karşıyaka'da Yeni Eğitim Dönemi İçin Güvenlik Toplantısı Düzenlendi

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, yaptığı konuşmada öğrencilerin ülke geleceği olduklarını ve bu nedenle onların huzurlu bir eğitim - öğretim dönemi geçirmeleri gerektiğini dile getirerek, kendi telefonunun yirmi dört saat açık olduğunu ve istenilen zamanda çekinmeden arayarak öneri ve görüşlerin sorulabileceğini belirtti.

EĞİTİM 07.09.2019, 12:13
Karşıyaka'da Yeni Eğitim Dönemi İçin Güvenlik Toplantısı Düzenlendi

Karşıyaka ilçesi dâhilinde yeni eğitim ve öğretim dönemi kapsamında öğrencilerin huzur ve güveni nedeniyle bir güvenlik toplantısı tanzim edildi. Söz konusu toplantıya ilçenin kamu kurum yöneticileri de katıldı. Toplantıya katılan Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun öğrenci güvenliği hakkında önemli konuşmalar yaptılar.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, yaptığı Betorder konuşmada öğrencilerin ülke geleceği olduklarını ve bu nedenle onların huzurlu bir eğitim - öğretim dönemi geçirmeleri gerektiğini dile getirerek, kendi telefonunun yirmi dört saat açık olduğunu ve istenilen zamanda çekinmeden arayarak öneri ve görüşlerin sorulabileceğini belirtti. Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu da nöbetçi öğretmenlere ve güvenlik görevlilerine de çok fazla iş düştüğünü belirterek, çocukların güvenliğinin her şeyden üstün olduğunu açıkladı.

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202