Deri mühendisleri bu yarışmada fark yaratacak

Deri sektöründe çağdaş ve ilerici deri mühendisleriyle tasarımcıların ekip halinde yarıştığı Deri’n Fikirler Deri Üretim ve Tasarım Yarışması bir sene süren ara sonrası yeniden organize ediliyor

EKONOMİ 01.09.2019, 17:38
Deri mühendisleri bu yarışmada fark yaratacak

Bu yıl tasarımcılar ile deri mühendisleri geçmiş senelerden farklı bir şekilde bireysel olarak mücadele edecekler. Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği katkılarıyla gerçekleştirilen yarışmada deri mühendisleri ile tasarımcılar eksi işaretiyle kimliksizleştirilen OTUZ’a hakkı olan saygınlığı geri verme gayreti içinde olacaklar.

EKSİOTUZ temasıyla gerçekleştirilecek Deri’n Fikirler 8. Deri Üretim ve Tasarım Yarışması'yla deri sektörüne yeni, çağdaş ve genç deri mühendisleri ile tasarımcıların katılmasını amaçladıklarını dile getiren Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Zandar, birçok genç deri mühendisleri ile tasarımcıların yarışmaya katılması ve orijinal tasarımlarını sergilemeleri için çağrıda bulundu.

Pinbahis style="color:#000000;">İhraç üretimlerinin daha fazla katma değerli duruma gelmesi için tasarımın önemine dikkat çeken Zandar, "Ülkemizin katma değerli üretim ihracatını yükseltmek için tasarıma kendimizi vermeliyiz" ifadelerini kullandı.

İZFAŞ öncülüğünde organize edilen Leather and More Fuarı'na çok değer verdiklerini vurgulayan Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zandar, Deri'n Fikirler Deri Üretim ve Tasarım Yarışması'nın kapanışını ile "İhracatın Yıldızları Ödül Töreni"ni Leather and More Fuarı döneminde ne gerçekleştireceklerine ilişkin de açıklama getirdi.

Deri’n Fikirler 8. Deri Üretim ve Tasarım Yarışması'na katılmak isteyen tasarımcılar ile deri mühendislerinin en son 21 Ekim 2019 gününe kadar başvurularını sadece www.derinfikirler.net web sayfası üzerinden internet ortamında gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202