4 yaşındaki kayıp kız günler sonra bulundu

Yetkililer, bu haftanın başlarında kaybolan 4 yaşındaki Alabamalı küçük kızın sağ salim bulunduğunu söyledi.Arama ekipleri koronavirüs salgınına rağmen günlerce küçük kızı aradığı için, bölgenin şerifi tüm arama kurtarma ekibine teşekkür etti.

DÜNYA 31.03.2020, 01:35 31.03.2020, 01:38 Özgür Çakar / [email protected]
4 yaşındaki kayıp kız günler sonra bulundu

İZMİR GÜNDEM -Lee Vadisi Şerif Ofisi'nin yaptığı açıklamaya göre Evelyn Vadie Sides ve tazı köpeği çarşamba günü kayboldu. Küçük kız ve köpeğini aramak için helikopterler, K9 birimleri ve yüzlerce gönüllüden oluşan bir arama süreci başlatıldı. Alabama’nın vahşi doğasında yaklaşık iki gün boyunca kayıp olan Evelyn, cuma günü güvenli bir şekilde bulundu.

70 yaşındaki dadısı ve köpeği ile yürüyüşe çıkan ancak bir süre sonra kaybolan küçük kızın hayatta olduğuve köpeği Lucy'nin de güvenli olduğu, cuma öğleden sonra şerif departmanı tarafından Facebook’ta açıklandı. Şerif sözlerine “Buna çok ihtiyacımız vardı. Bu, tüm tıbbi endişelerin devam ettiği, insanların en çok ihtiyaç duyduklarını düşündüğüm bir dönemde gerçekten iyi ve olumlu bir haberdi. O sadece kendinden geçmiş. İyi durumda, duyarlı, konuşuyor, uyanık. Fiziksel durumu iyi ve en iyi yanı annesi ile birlikte olması.” ifadelerini ekledi.

Annesinin cumartesi günü yayınladığı videoda başına gelenleri anlatan küçük kız nasıl kaybolduğuna dair “Yürüyüşe çıkmıştık ama sonra ben koşarak kaçtım ve kayboldum ve sonra dadımı aramaya başladım ama dadı çok uzaktaydı.” açıklamalarını yaptı. Küçük kız şelalenin içine düşme tehlikesi yaşadığını ancak düşmediğini söyledi. Köpeği Lucy’yi de bir süre kaybeden küçük kız, köpeğini birkaç gün sonra tekrardan bulduğunu söyledi.

Yorumlar (0)
23°
az bulutlu
banner202