Kardashian kardeşlerin şok eden kavgasının nedeni belli oldu!

Keeping Up With The Kardashians’ın izleyicileri yıllar geçtikçe savaşan kız kardeşlere alıştı ancak Kim Kardashian ve ablası Kourtney Kardashian arasında oluşan gergilikler hayranların şoka girmesine sebep oldu.

Kardashian kardeşlerin şok eden kavgasının nedeni belli oldu!

İZMİR GÜNDEM -Keeping Up With The Kardashians reality programının 18. sezon prömiyerinde Kourtney Kardashian ve Kim Kardashian, iş ahlakı ile ilgili bir tartışmadan sonra kendilerini fiziksel bir tartışma içinde buldular. Kardashian-Jenners herkesin bildiği gibi yakın ve birbirlerine sadık oldukları için bu durum şaşırtıcı olsa da programın bu bölümünün konusu tamamen kavga oldu.  


Peki, programın yıldızları bu duruma nasıl geldi? 
Programa ara verildikten sonra, kızkardeşler geri döndü ve bazıları diğerlerinden daha heyecanlıydı.Özellikle, Kourtney çocuklarıyla birlikte İtalya'da geçirdiği ayın ardından işine geri dönmekle uğraşıyordu.Kourtney programda yaptığı açıklamada, “Ayrıca bugün sadece şovumuz için değil, aynı zamanda evim için Architectural Digest'i de çekiyorum. Yani, ben çok farklı yönlerde iş yapıyorum. Ve bir ay yalnız kaldıktan sonra, gerçek bir mahremiyetimin olmayacağını bilmek beni endişelendiriyor. Muhtemelen bugün evimde 40 kişi olacak.” diyerek stresini dile getirmişti. Kourtney’nin stresli ve asabi konuşmaları ailenin diğer üyelerini de germeye başlamıştı.

 
Her şey Kim, Kourtney ve Kendall Jenner, Kylie Jenner'in bir defile için Paris'e uçmak için çok hasta olduğunu tartıştıklarında başladı.Kim, ne kadar hasta olursa olsun, her zaman işinin gerekliliklerini yerine getireceğini söyledi. Sonra da Kourtney’e “Ölüm yatağımda olsaydım, yine de giderdim.Senin hiçbir şey umurunda değil.” dedi. Ve bu sözlerle işler daha kötü hale gelmeye başladı. Kourtney bir anda Kim’e hakaret ve küfür dolu sözler söyledi. Ve sonra da Kim’in üstüne saldırdı! Kim ise ona saldıran kardeşine tokat attı! 

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202