Yeni Otobüslerin Hayırlı Olsun Bornova

Bornova Belediyesi, daha iyi hizmet vermek ve yatırım amacı ile satın aldığı 68 aracı tören ile teslim aldı.

BELEDİYE 25.10.2019, 00:24 25.10.2019, 00:26
Yeni Otobüslerin Hayırlı Olsun Bornova

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve milletvekillerinin de katılımda bulunduğu Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndaki görkemli tören, şölen havası estirdi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un kiralamanın yerine satın alma ile alakalı ortaya koymuş olduğu iradesi büyük bir takdir topladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, açılışta yaptığı konuşmasında Başkan İduğ’un çok önemli bir iş yaptığını dile getirerek, kendisinin Bornovalı, İzmirli olarak herkesin beğeneceği bir iş yaptığını, bu 68 aracın hem pırıl pırıl, tertemiz Bornova halkına hizmet edeceğini, hem de büyük bir tasarruf ettireceğini, bu girişimiyle ve iradesi sebebiyle Mustafa Başkanı tüm kalbiyle kutladığını, bu işin İzmir’e ve Türkiye’ye örnek olmasını umduğunu, ve ellerinden ne geliyorsa yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Soyer’e Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda temeli atılmış olan yüzme havuzu projesinden ötürü de teşekkürlerini sunan Başkan Mustafa İduğ’sa otomotiv sektörü ile ilgilenmiş biri olarak Bornova ilçesine yeni araçları kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti ve kendilerinin kiralama sisteminin rantabl olmadığını belirlediğini bu yüzden satın alma sistemine geçtiklerini, tümü 2019 model olan 68 adet yeni aracın Belediyenin öz varlığı olduğunu, 31 milyon TL’ye satın alınan araçların en az 10 sene verimli olarak kullanılacağı ve 10 senede ödenecek 200 milyon TL’ye yakın kira bedelinden de kurtulduklarını, çalışmalarına tasarruf ilkesiyle yön vermeye devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
23°
az bulutlu
banner202