YAPEX’te Ödemiş Rüzgarı

Ödemiş Belediyesi, Antalya ilinde 27.’si yapılan YAPEX Yapı, İnşaat ve Restorasyon Fuarı'nda tarihi Birgi’nin tarihi ve kültürel zenginliklerine sergilemekte.

BELEDİYE 07.11.2019, 10:58
YAPEX’te Ödemiş Rüzgarı

İlçeyi tanıtma ve turizm alanında gelişime katkıda bulunma amacı ile çalışmalarına devam eden Ödemiş Belediyesi YAPEX Yapı, İnşaat ve Restorasyon Fuarı'nda yerini aldı. Konyaaltı Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi'nde 6 - 8 Kasım tarihlerinde yapılacak olan fuar açıldı.

Aydınoğulları Beyliği’nin başkentliğini de yapmış olan tarihi Birgi’yi tüm yönleri ile yansıtmış olan bir stantla fuarda ziyaretçilerin ilgisini çeken Ödemiş Belediyesi, fuarın ilk gününde ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen’i ağırladı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Sözen’e yapılan çalışmaları anlattı ve ilçenin tarihi mirasına sahip çıkıp turizm yönü ile de ön plana çıkarmak için çalışmaları her platformda sürdürdüklerini, YAPEX de bu bakımdan mühim bir buluşma olduğunu, tarih, kültür ve doğa mirası Birgi’yi tanıtmakta olan stantları ile fuarda yerlerini aldıklarını, Birgi’de var olan dokunun korunması için yapılan çalışmaları anlattıklarını, ilgini büyük olduğunu, ve çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202