Vatandaş İstedi Buca Belediyesi Yapıyor

Muhtar ve vatandaşların talep ve şikayetlerinin dinlendiği saha çalışmalarından sonra, Buca’da talepler yerine getiriliyor.

Vatandaş İstedi Buca Belediyesi Yapıyor

Buca’da saha çalışmalarını tamamlayan ve vatandaşlardan aldıkları talepleri not eden Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, taleplerin gerçekleştirilmesi için yetkilileri harekete geçirdi.

Saha çalışmalarının ardından Buca sokaklarında seferberlik başlatan Buca Belediyesi, muhtarların ve vatandaşların talepleri doğrultusunda kilit parke çalışmalardı hızlandırdı.

Kenti çağdaş modern kimliğine kavuşturmak ve daha yaşanılır bir yer hale getirmek amacıyla yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, ilçenin cadde ve sokaklarda yatırım gerçekleştirmeye devam ediyor.

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç’ın icraat müdürlükleriyle sahada gerçekleştirdiği çalışmalar sırasında muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Buca sokaklarında yenileme çalışmaları başlattı.

Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, uygulama sırasında önceliği dezavantajlı mahallelere vererek asfalt serme, yama, taş parke ve kaldırım çalışmaları başlattı. Gediz ve Ova bölgesi Asyabahis başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında yürütülen çalışmalar kapsamında günde ortalama 5 farklı mahallede kilit parke taşı döşemesi gerçekleştirdi.

Yol ve sokaklarda yapılan kilit parke çalışmalarının yanı sıra kaldırım çalışmaları da gerçekleştirildi. çalışması gerçekleştirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kilit parke çalışmaları ile asfalt yapımına elverişli olmayan, aşırı eğimli bölgelerde araçların ve vatandaşların ulaşımını kolaylaştırarak kaymaları engelleyecek. Buca Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre çalışmalar, yapılan planlamalar çerçevesinde sürdürülmeye devam edecek. 2019 sonuna kadar Buca’nın bütün mahallelerinde kilit parke çalışmaları gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202