Torbalı Belediyesinden Anlamlı Kampanya

Lösemili Çocuklar Haftası çerçevesinde farkındalık meydana getirmek için Torbalı Belediyesi’nce LÖSEV'in bu seneki sloganıyla bir video çekimi yapıldı.

BELEDİYE 03.11.2019, 09:12
Torbalı Belediyesinden Anlamlı Kampanya

Lösemili Çocuklar Haftası çerçevesinde farkındalık meydana getirmek için Torbalı Belediyesi tarafından LÖSEV'in bu seneki sloganı ile bir video çekildi. "Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım" diyen belediye yönetici ve çalışanları kampanyayı desteklediler.

Çağın en sık görülmekte olan hastalıklarından biri olan lösemi için video çeken ve içlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin gibi belediye yöneticilerinin de olduğu belediye görevlilerin bulunduğu video sosyal medya yayıldı.

Löseminin son dönemlerin en önemli hastalığı olduğunu dile getiren Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu, Lösemili çocukların insanlar ve havadan mikrop kapmamak için maske taktıklarını, Lösemi’nin bulaşıcı olmadığını ve tedavi edilebildiğini, 2 - 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası münasebeti ile "Maskemi takarım, farkındalık yaratırım" kampanyasının Torbalı Belediyesince desteklendiğini ve bu hastalık ile mücadele etmekte olan tüm çocuklara da şifalar dilediklerini belirtti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202