Rıdvan Karakayalı Muhtarlarla Buluştu

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Kemalpaşa’daki muhtarlar için yemek düzenledi.

Rıdvan Karakayalı Muhtarlarla Buluştu

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında, ilçede görev yapan muhtarlar için Kemalpaşa Belediye Başkanı tarafından yemek organize edildi. Birlikte görev yaptığı muhtarların gününü kutlayan ve yaptığı açılış konuşmasında muhtarların demokrasi için önemini ifade eden Rıdvan Karakayalı, “Kemalpaşa için hepimizin kalbinde bir hizmet ateşi yanıyor. Sizlerin de desteğiyle Kemalpaşa’da her şey çok güzel olacak’’ dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen yemeğe çok sayıda muhtar katıldı. Kemalpaşa Belediyesi’ne ait Göl Park restoranda gerçekleştirilen buluşmaya Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkan Yardımcı Hasan Ali Oray, Başkan Yardımcıları Arzu Külahçıoğlu Altıntoz, Yusuf Kurt ve Kemalpaşa’nın 49 mahallesinin muhtarları katıldı.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, 19 Ekim Muhtarlar Günü için verilen yemekte yaptığı açılış konuşmasında, davete iştirak eden tüm muhtarların gününü kutlayarak söze başladı. Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı yaptığı konuşmada, “Siz muhtarlarımız demokrasimizin çekirdeği halk ile en yakın temas sağlayan önemli kişilersiniz. Amacımız halkımıza hizmet etmek, Bizlere halkımıza hizmet etme fırsatı yarattığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Görevde olduğumuz süre içerisinde imkanlarımız dahilinde elimizden ne geliyorsa Kemalpaşa Belediyesi olarak sizin ve halkımızın hizmetindeyiz’’ ifadelerine yer verdi. Yemek sonrası mahalle muhtarlarının sorunlarını tek tek dinleyen Rıdvan Karakayalı, tespit edilen sorunların derhal çözülmesi için yardımcılarına talimat verdi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202