Mazeret Yok! Üretim Var

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, mazeret üretmeksizin ilçenin tüm sorunlarına çözül bulmaya çalıştıklarını ifade etti.

BELEDİYE 08.11.2019, 15:05
Mazeret Yok! Üretim Var

Bu ilçede bir kişi yatağa aç girecekse ve bir çocuk maddi sorunlardan ötürü okula gidemeyecekse, başkanlık koltuğunun hem kendisine hem de bürokratlarına haram olmasını ifade eden Başkan Sandal, ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Mansuroğlu Kadın Dünyası spor kursiyerleri ile kahvaltıda bir araya gelen Sandal, toplantıdan sonra 75. Yıl Mahallesi'nden Sevgi Yolu'na kadar yürüyüp yol çalışmalarını inceledi ve vatandaşlarla sohbetler etti.

Başkan Sandal, çok güzel bir kentte yaşadıklarını, İzmir’in başlı başına bir inci olduğunu fakat Bayraklı’nın İzmir'in en güzel ilçeleri arasında olduğunu, yeni kent merkezi olduklarını ama yeterince parkın, sosyal donatı alanlarının, sinemanın, tiyatronun, yolların, otoparkların, modern kavşakların olmadığını, bu yüzden kendilerinin bu sıkıntıları acil bir şekilde çözerek, vatandaşın hizmetine sunmaları gerektiğini, evvela Bayraklı Belediyesini tüm kurum ve kuruluşlar ile barışık hale getireceklerini ve toplumun bütün kesimleri ile barışık bir Bayraklı Belediyesi oluşturacaklarını, bugün baktıklarında Bayraklı’nın bir şantiyeye dönüştüğünü, kendilerine yardımlarını esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkürlerini ilettiğini belirtti.

Başkan Sandal Özkanlar Pazar Yeri hakkında kadınlara müjde verdi ve içerisinde kreş, eğitim merkezi ve otopark olan ilçeye layık bir pazar yeri olacağını belirtti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202