Karşıyaka’da Kadınlar İçin Aikido Zamanı

Karşıyaka Belediyesi’nce, kadınların Japon disiplin sanatı olan aikido’yla tanıştırılması için ücretsiz kurslar yapılıyor.

BELEDİYE 05.10.2019, 09:42
Karşıyaka’da Kadınlar İçin Aikido Zamanı

Aikidoyu öğrenmeyen kadın Maksibet kalmasın parolası ile yapılan eğitimlerde, herhangi bir şart aranmıyor ve isteyen tüm kadınlar katılabiliyor.

Şu an için sadece kadınlara verilen aikido dersleri; Mavişehir’de bulunan Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda, pazartesileri 15.30 - 16.30 ve çarşambaları 12.00 - 13.00 saatlerinde yapılmakta.

Hem kendini savunma sanatı olan hem de ruhsal gelişimi destekleyen aikidoyla tanışmayı arzulayan kurs ile alakalı 0549 522 02 27 nolu telefondan ayrıntılı bilgiyi alabiliyorlar.

Şiddete Karşı Önlem

Kursta eğitmenlik yapan Antrenör Engin Ergin, Aikidonun, tüm yaşlardaki kadınların çok rahat bir şekilde öğrenebildiği bir savunma sanatı olduğunu, bu eğitimin kadınlara mühim kazanımları sağladığını, kadınlar bu  eğitim sayesinde  günümüzde artarak büyüyen şiddet olaylarının karşısında da kendilerini koruyabileceklerini ve bu sanatı ve inceliklerini öğrenebilmek amacı ile kadınları kursa beklediklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202