İduğ: Bu Bir İktidar Yürüyüşüdür

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ilk teşekkür ziyaretinde İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Tabak ve ilçe yönetimi ile buluştu.

BELEDİYE 24.10.2019, 10:41
İduğ: Bu Bir İktidar Yürüyüşüdür

CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven ve belediyenin meclis üyelerinin de katılımda bulunduğu ziyarette İduğ, Mustafa Tabak’a seçim boyunca vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkürlerini sundu.

İyi Parti ve CHP ortaklığının öneminden bahseden Başkan Mustafa İduğ, tavanda başlamış olan beraberliğin tabanda da tüm hızıyla ve uyum içerisinde sürmesinin çok önemli olduğunu, beraber büyük bir seçim zaferine imza attıklarını, bu bir iktidar yürüyüşü olduğunu, yerelde elde edilmiş olan başarının, genele de yayılacağını dile getirdi. İduğ, 25 Ekim 2017’de kurulmuş olan İyi Parti’nin 2. kuruluş yılını da bu vesile ile kutladı.

Seçim süresince beraber çalışıp Bornova’da mevcut çıtanın üstüne çıktıklarını belirten Mustafa Tabak, bundan sonrasında da kendilerine düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

CHP İlçe Başkanı Asım Güven’se Millet İttifakı olarak 31 Mart tarihinde almış oldukları neticeden duymuş olduğu memnuniyeti ifade etti.

Yorumlar (1)
12°
açık
banner202