Haydi Karşıyakalı Oyunu Kullan

Karşıyaka Belediyesi başlattığı büyük anket ile “katılımcı belediyecilik” anlayışı ile projelerine yön verecek.

BELEDİYE 22.10.2019, 12:03
Haydi Karşıyakalı Oyunu Kullan

Karşıyaka ilçesinde yaşamın mahalle mahalle profilleri çıkaracak olan ve ihtiyaca uygun hizmetler üretmeyi sağlayacak uygulama, belediyenin resmi internet sitesi üzerinden bütün Karşıyakalı vatandaşlara açıldı.

Karşıyaka Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğünce “Karşıyaka’yı Birlikte Tasarlıyoruz” sloganı ile başlatılan çalışma çerçevesinde, internetten başka yüz yüze anket uygulamasının da yapıldığı belirtildi. Park imkanları, temizlik memnuniyeti, sosyokültürel tesis alanlarının yeterliliği, güvenlik gibi pek çok farklı konularda katılımcıların görüşleri alınacak.

Anket çalışmaları sonucunda mahallelerin gelişme eğilimleri ile alakalı alternatif mekânsal çözümler üretilmesi ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi, kamu kaynaklarının adil bir şekilde ve tasarruflu dağılımının yapılması amaçlanıyor.

Ankete katılmak ve oyunuzu kullanmak için bu linke tıklamanız yeterli olacaktır:

https://www.karsiyaka.bel.tr/tr/karsiyakayi-birlikte-tasarliyoruz

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, halkın parasının halk için en iyi biçimde kullanılmasının kendilerinin öncelikli görevi olduğunu ve en büyük sorumlulukları olduğunu belirterek Karşıyakalı vatandaşları yalnızca birkaç dakika ayırıp bu çalışmaya katkı sağlamaya çağırdıklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)
13°
parçalı az bulutlu
banner202