Çocukların Gününde Başkan Kılıç’la Buluşma

Sosyal belediyecilik ilkeleri kapsamında çocukları her daim projelerin merkezine koyan Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde minikler ile buluştu.

BELEDİYE 20.11.2019, 15:55
Çocukların Gününde Başkan Kılıç’la Buluşma

Neşeli dakikaların yaşanmış olduğu buluşmada çocuklar ile sohbet eden ve onların isteklerine kulak veren Başkan Kılıç, çocuk odaklı hizmetin öncelikleri arasında olduğunu bu yüzden güzel projeler hayata geçireceklerini dile getirdi.

Başkan Av. Erhan Kılıç, Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında minikler ile bir araya geldi. Umut Can Anaokulu’nda 3-6 yaş arası çocuklar ile buluşan Başkan Kılıç, çocuk hakları ile alakalı renkli bir sohbet yaptı. Minikler Başkan Kılıç’tan aktivite merkezi, daha fazla çocuk parkıyla yeşil alan istediler.

Buluşmanın ardından Dünya Çocuk Hakları Günü’ne dikkatleri çeken Başkan Kılıç, çocukların dünya nüfusunun yüzde 30’unu oluşturduklarını bu yüzde 30’luk masumiyete karşı kendilerinin de sorumlulukları olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Belediye olarak erken çocukluk eğitiminden başlayıp bütün aşamalarda çocuklara imkanlar sunmaya çalıştıklarını ifade eden Kılıç, Bu çerçevede bilhassa dezavantajlı bölgelerdeki Pırlanta Merkezleri ile birçok miniğe ulaşıp, gelişimlerine katkıda bulunduklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202