Çeşme’de Kışın Hayat Devam Ediyor

Çeşme Belediyesi’nce “Çeşme’de kışın da hayat devam ediyor” sloganı ile kadınlara özel ücretsiz pilates kış kursu yapıldı.

BELEDİYE 22.11.2019, 12:17
Çeşme’de Kışın Hayat Devam Ediyor

Çeşme Belediyesi tarafından kadınlar için yapılan spor aktivitelerinde bir yenisi daha eklendi.

Yaz Okulları Kurslarıyla öğrencilere futbol, voleybol vb. pek çok alanda derslere başlayan Çeşme Belediyesi’nce şimdi de kadınlara özel spor aktivitesi yapıldı.

Bilhassa kadınların yoğun bir ilgi göstermiş olduğu pilates kış kurslarına başlamış olan Çeşme Belediyesince yurttaşların daha sağlıklı bir hayat sürmeleri için alanında uzman antrenörlerle spor yapılıp, çağdaş spor anlayışının geliştirilmesi hedefleniyor.

Ertan Ortaokulu Spor Salonu’nda haftada 2 gün ve ücretsiz  bir şekilde yapılan pilates kış kurslarına Çeşmeli kadınlardan yoğun bir ilgi geldi.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Çeşme’nin yalnızca denizi, kumu ve güneşiyle değil, tarihi, sanatı, sporuyla da anılacağını, herkesin burada kışın da hayat olduğunu göreceğini, Çeşmeli vatandaşların bilhassa da kadınların sosyalleşmeleri amacı ile pilates kurslarını hizmete açtıklarını ve bu anlayışı değişik branşlarda açılan kurslarla devam ettireceklerini söyledi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202