Buca Belediyesinden Büyük Vefa

Başarılı çalışması ve güler yüzü ile Buca halkının kalbinde taht kurmuş olan ve geçen ay beklenmedik bir anda yaşamını yitiren Buca Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürlüğü Sorumlusu Cemal Yetginer’in ismi uzun süre emek vermiş olduğu Charlie Chaplin Etüt, Meslek ve Sanat Atölyesi’nde yaşayacak.

BELEDİYE 05.11.2019, 11:05
Buca Belediyesinden Büyük Vefa

Yetginer, son görevi öncesinde Buca Belediyesi’nce eğitimde fırsat eşitliği sağlayabilmek için 2006’da roman vatandaşlarının yoğun şekilde ikamet ettiği Göksu Mahallesi’nde hizmete açmış olduğu Charlie Chaplin Etüt, Meslek ve Sanat Atölyesi'nde önemli görevler almıştı.

Merkezin kuruluşu ve geliştirilmesi ile alakalı önemli çalışmalar sürdüren ve merkezdeki öğrencilerce çok sevilen Yetginer, ardından tüm sevenleri tarafından anılacağı “Cemal Hoca” lakabı ile Charlie Chaplin öğrencilerinin kalbine girmişti.

Yetginer’in vefatından sonra Buca Belediyesi’nin kasım ayı meclis toplantısında Charlie Chaplin Etüt, Meslek ve Sanat Atölyesi'nin adının Cemal Yetginer Etüt, Meslek ve Sanat Atölyesi olarak değiştirilmesi oy birliğiyle karara bağlandı.

Karardan sonra konuşan Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, Cemal’in vefatının kendilerini çok etkilediğini, kalplerdeki sızının henüz çok taze olduğunu, onun güler yüzü ve özverili çalışmaları ile yalnızca belediyenin değil tüm Buca halkının gönlünü fethettiğini, yaşamını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerine adamış bir kişi olduğunu, adının burada, aydınlık öğrencileri ile beraber yaşamaya devam edeceğini belirtti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202