Bornova Belediyespor Beşok’la Devam

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadelesini sürdüren Bornova Belediyespor, Baş antrenörlük görevine Bornova’nın değeri olan Faruk Beşok’u getirdi.

BELEDİYE 05.11.2019, 12:20
Bornova Belediyespor Beşok’la Devam

Türk basketbolunun önemli isimleri arasında olan yaşayan efsaneyle gerçekleştirilen sözleşmeye, yeşil-beyazlı kulübün yöneticileri de katıldı. Törende Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da imza attı.

Faruk Beşok’la Türk basketboluna yeni isimler kazandırmayı sürdüreceklerini belirten Başkan İduğ, Bornova Belediyesi’nin öncelikli hedefinin yetenekli gençleri keşfederek, yukarılara taşımak olduğunu, bu amaç için yürürken, Bornovalı bir değerin kendileri ile beraber çalışacak olmanın çok güzel bir şey olduğunu belirtti.

Eski antrenörleri Zafer Aktaş ile de uyumlu bir çalışma dönemi yaşadıklarını belirten Başkan İduğ, Zafer Aktaş’a da yeni kulübünde başarılar dilediğini, artık Süper Lig’de Bornova’dan giden bir antrenör olduğunu dile getirdi.

Kendisini yeşil-beyazlı takımın baş antrenörü yapmış olan sözleşmeyi imzalayan Faruk Beşok ise doğup büyüdüğü ilçe olan Bornova’da görev yapmanın kendisi için bir gurur olduğunu ifade ederek Türk basketboluna yeni isimleri kazandırmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202