Bornova Belediyesi'nde Uyumlu Çalışma Dönemi

Bornova’da kamu kurumları arasındaki uyumlu çalışma prensibiyle koordinasyon toplantısı yapıldı.

Bornova Belediyesi'nde Uyumlu Çalışma Dönemi

Bornova’da kamu kurum ve kuruluşları arasındaki koordineli çalışma hedefi gerçekleştiriliyor. Bornova’da düzenlenen ve pek çok kamu kurumunun hazır bulunduğu koordinasyon toplantısında, uyumlu çalışma prensibi pekiştirildi ve yol haritaları konuşuldu.

Kamu kurumları arasındaki uyumlu çalışmayla sorunların daha hızlı ve kesin çözüme ulaşacağına inanan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, bu hedefini gerçekleştirmek üzere Bornova’da bir koordinasyon toplantısı düzenledi. Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Bornova Kaymakamı Fatih Genel başta olmak üzere, muhtar, kamu kurumlarının ilçe ve müdürlerinin bir araya geldiği koordinasyon toplantısında, Belediye Başkanı’nın uyumlu çalışma anlayışını destekleyecek yol haritaları konuşuldu. Toplantıya Kaymakam Genel, Başkan İduğ , İlçe Emniyet Müdürü Gülden Türkal, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Sadık Yazan, diğer kamu kurumlarının ilçe müdürleri, Bornova Belediyesi’nin bürokratları ve muhtarlar katıldı.

Muhtarlar ve vatandaşların da istek ve taleplerini aktardığı toplantıda, Kaymakam 1xbet Genel, bakanlıklara bağlı kurumlarla ilgili konulardaki çözüm süreçleri ve işleyiş hakkında bilgi verdi. Başkan İduğ ise Bornova Belediyesi olarak hayata geçirdikleri ve planladıkları projeleri anlattı. Talep ve şikayetleri tek tek not alan Başkan İduğ, “İstenen yatırım ve çalışmalara, yerinde yapacağımız incelemelerin ardından karar verip, uygulamaya geçiriyoruz. Bornovamızı vatandaşlarımız ve tüm paydaşlarımız ile birlikte geleceğe taşıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202