Belediye ve Ticaret Odası Başkanları ‘Bergama’ için Birlikte İnceleme Yaptı

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, Amasya Suluova’da organize sanayi, canlı hayvan pazarı, et entegre tesisi başta olmak üzere tarım alanında yapılan yatırımlarla, inşaatı tamamlanan Millet Bahçesi ve Şehir Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

BELEDİYE 23.07.2020, 09:53 Ecem Atabay
Belediye ve Ticaret Odası Başkanları ‘Bergama’ için Birlikte İnceleme Yaptı

Amasya Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok eşliğinde yapılan inceleme gezisinde, TDİ Besi Organize Sanayi Bölgesi, Et Entegre Tesisi, Canlı Hayvan Pazarı, Demokrasi Şehir Meydanı ve Yedikır Millet Bahçesi yerinde görüldü.

BAŞKAN KOŞTU; “BERGAMIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM”

Bergama’da yapılacak olan vizyon projeler için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Koştu, “Tarihi kentimiz Bergama alt yapısından, üst yapısına kadar her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Biz göreve geldiğimiz ilk günden beri kentimizi daha yaşanabilir bir kent yapmaya çalışıyoruz. Nasıl ki; kentimiz tarihi yönden Dünya’da parmakla gösterilen zenginliklere sahipse, istiyoruz ki kentimizin bu yönü vitrin ve vizyon projelerimizle bütünleşip her yönüyle parmakla gösterilebilir hale gelsin. Çünkü Bergamamız şuan ki durumu hiç hak etmiyor. Bizde ilçemizin şuan ki durumundan hemşehrilerimiz gibi memnun değiliz ve kentimizin kabuğunu kırması için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu mihmalde gerçekleştirdiğimiz inceleme gezimizde bizleri misafir eden Suluova Belediye Başkanımız Sayın Fatih Üçok ve ekibine, bürokratlara çok teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202