Başkan Sengel Projeleri Açıkladı

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu’nun ‘Filiz İle 5 Hedef 50 Proje Yolunda 6 Ay’ sunumuyla Efes Selçuklular’ın huzuruna çıktı.

BELEDİYE 12.10.2019, 16:32
Başkan Sengel Projeleri Açıkladı

Başkan Sengel görevi aldığı günden beri yaptıkları çalışmaları ve başlayan projeleri tüm ayrıntılarıyla anlattı. Başkan Sengel yapmış olduğu sunumda ilçe için önemli bilgilerin yanında müjdeler de verdi.  

Efes Selçuk’un seçimler tarihindeki en yüksek oyu alan Başkan Sengel; kendilerinin halkın Restbet bu güveninin karşılığını vermek için hemen çalışmaya başladıklarını, göreve gelirken 5 Hedeflerinin ve 50 Projelerinin olduğunu, kendisinin de onları anlatacağını ifade etti.

Efeslim kartın ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını, sonra da bunlara para puan yükleyeceklerini ifade eden Başkan Sengel; Selçuk’ta bulunan yerel esnaf ile anlaşıp; onlara pos cihazı vereceklerini, ihtiyaç sahibi vatandaşların bu kart ile yerel esnaftan alış veriş yapacaklarını, ihtiyaç sahibi vatandaşların bu kart ile ihtiyaçlarını gidereceklerini, böylece hem esnafın kazanmasını sağlayacaklarını hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatacaklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202