Başkan Sandal 2 Mahallede Vatandaşla Buluştu

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçedeki sokaklarını gezip, mahallelerdeki problemlere çözüm buluyor.

BELEDİYE 02.10.2019, 09:40 02.10.2019, 09:45
Başkan Sandal 2 Mahallede Vatandaşla Buluştu

Başkan Sandal evvela Doğançay Mahallesi Muhtarı Arzu Nisan’la buluştu. Burada kurslar, pazar yeri, yollarla ilgili düzenlemeler, yağmur suyunun birikmesini engelleme gibi konulardaki istekler dinledi ve Doğançay'ın Çiçekliköy veya Şirince tarzı bir model ile marka yapılacağını belirtti.

Doğançay'ın cazibe merkezi yapılacağını da vurgulayan Başkan Sandal, gelecek kuşaklara güzel şeylerin bırakması gerektiğini, bu bölgenin imarını değiştirerek, yeni bir tarzla ile evleri yenilenmesi gerektiğini, gerekli düzenlemelerin yapılıp iş yeri, park, yeşil alan vs. sosyal alanların olmasını, mahalledeki yağmur suyu sorununun kısa zamanda çözüleceğini, burada yaşayan vatandaşların arsalarına ödemiş oldukları vergiler ile alakalı bir mağduriyetin olduğunu ve bunun da giderileceğini belirtti.

Destek Sözü Verdi

Atıl durumda olan basketbol sahası alanının yerine de sosyal tesis yapacaklarını belirten Başkan Sandal Yeni Doğançay Spor Kulübü'ne de soyunma odası ile alakalı yardım edeceklerini müjdeledi.

Başkan Sandal daha sonra Nafiz Gürman Mahallesi'ne geçti ve pazar yeri'nin altında bulunan yere düğün salonu yapılacağı, Romabet muhtara ait olan binanın yeni yere alınacağı, kreş ve futbol sahasında da yenileneceği sözünü verdi. Sandal ayrıca yeşillendirmelere, kaldırım düzenlemelerine ve Anıt Spor Kulübü'ne de desteklerinin olacağını söyledi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202